Vara 2021 in Croatia!!!

Musai de bifat:Turul Romaniei!!!
11 mai 2020
Vara 2021 in Grecia!!!
21 mai 2020

Vara 2021 in Croatia!!!

Croaţia, ţara celor o mie de insule, scăldată în soare şi mărginită de apa caldă a mării Adriatice. Şarmul mediteranei vă va cuceri cu siguranţă. Istria, Kvarner şi Dalmaţia vă oferă o mie de motive datorită cărora milioane de turişti „merg în pelerinaj” în Croaţia. Turiştii care caută măcar pentru o clipă un colţ sub soare unde nu mai au griji şi probleme şi unde liberi fiind, încep să zâmbească, vor simţi minunea naturii intacte a mediteranei.
Iubitorii de natură şi de mâncare sănătoasă vor simţi arome aborigene şi savoarea bucătăriei mediteraneene. Din Istria până la Dubrovnik întâlniţi nenumărate delicii gastronomice veritabile: vin, ulei de măsline, fructe de mare care vă vor face sejurul deosebit. Insulele din Croaţia vă oferă frumuseţea deosebită a Adriaticii şi a Mediteranei. Insulele au frumuseţea şi atractivitatea lor proprie. Fiecare dintre ele emană propria frumuseţe şi pasiunea aparte.Dalmaţia este atractivă datorită unicităţii mării, a ţărmului şi a arhipelagului, prin nenumăratele insule, în total 1208, plajele curate şi încântătoare, precum şi aşezări preafrumoase amenajate chiar pe plajă, precum Zadar, Šibenik, Trogir, Split, Dubrovnik, etc. Datorită acestor aspecte Dalmaţia este cunoscută ca şi perla Adriaticii. Însăşi regiunea este aşezată între insula Pag în partea de nord a Adriaticii şi Dubrovnik în sudul Croaţiei.

Oferta!!

Vrei o vacanta pe cinste?Croatia, imbini plaja si relaxarea cu viata de noapte uluitoare…
Nopti fulminante de neuitat-IBIZA ADRIATICII TE ASTEAPTA-ZRCE BEACH, insula Pag…Sau poate vrei sa optezi pentru Dubrovnik, sa te simti ca in Game of Thrones Croatia.Avem peste 15 destinatii de vis in Croatia:Plitvice, Zadar, Zagreb, Pag, Porec,Pula, Hvar, regiunea Kvarner etc 7 nopti de cazare la doar 333 euro…Perioada din vara o alegi tu, ai asigurare medicala de calatorie, esti in siguranta oricand, perioada de calatorie o alegi tu!!…Ia-ti familia si/sau gasca de prieteni si traieste-ti viata la maxim!!! ..Profita acum!!!
Contact:0745005965/office@tripscanner.ro

Comments are closed.