Redescopera litoralul romanesc…Mamaia, Neptun, Costinesti, Vama Veche

Descopera Delta Dunarii!!
6 mai 2020
Musai de bifat:Turul Romaniei!!!
11 mai 2020

Redescopera litoralul romanesc…Mamaia, Neptun, Costinesti, Vama Veche

-Prezentare litoral romanesc:
Litoralul romanesc se numara printre regiunile cele mai spectaculoase ale tarii noastre, oferind peisaje uimitoare. Cu o lungime totala de 245 de kilometri, litoralul romanesc se intinde din nord, de la granita cu Ucraina, pana in sud, la granita cu Bulgaria, delimitand estul Dobrogei de apele Marii Negre. Pe mai mult de jumatate din intinderea sa (163 km), din extremitatea nordica pana aproape de Navodari, litoralul romanesc este dominat de Delta Dunarii si lacurile de coasta. Incepand din zona Capului Midia (Navodari) si pana la Vama Veche (granita cu Bulgaria), plajele cu nisip fin stapanesc litoralul romanesc. Aceasta portiune de litoral se intinde pe o distanta de 82 de kilometri si reprezinta zona cea mai frecventata de turisti.
Clima temperata, apa cu salinitate redusa si orientarea plajei catre est creaza conditii excelente pentru petrecerea unui concediu estival in cele mai bune conditii pe litoralul romanesc. Plajele de pe litoralul romanesc sunt acoperite cu nisip fin si au o latime generoasa care atinge in unele locuri 150 – 200 de metri. Exista totusi o diferenta sesizabila intre plajele din nordul litoralului (Navodari, Mamaia, Constanta) si plajele din sud. Cele din nord sunt mai late si pastreaza o linie a tarmului uniforma, in timp ce intinderile de nisip din sudul litoralului au multe sectoare mai inguste, sunt brazdate de golfuri sau marginite de faleze inalte. Pe litoralul romanesc soarele straluceste aproximativ 2.500 de ore pe an, medie identica cu cea a plajelor din Croatia si foarte asemanatoare cu cea a coastelor mediteraneene.

OFERTA!!!
Tinand seama de vremurile ce le traim, cred ca e intelept vara asta sa mergem in vacanta pe litoralul romanesc…Fie ca vorvim de Mamaia, Navodari, Costinesti, Neptun, Vama Veche sau oricare alta statiune romanesca, noi va pregatim o vacanta relaxanta la cel mai bun raport pret calitate din Romania!!!
Pretul incepe de la 199 EURO, pentru 6 nopti de cazare, avem variante suplimentare de transport si masa, avem si OFERTE ALL INCLUSIVE,dupa gustul fiecaruia…PLECI CAND POTI TU, NOI AVEM SUTE DE OFERTE pe care le personalizam dupa dorintele tale…
…wwww.tripscanner.ro REDESCOPERA ROMANIA, DESCOPERA LITORALUL ROMANESC!!Rezerva acum!!!
Contact:0745005965/office@tripscanner.ro

Comments are closed.